Magnatul Oleg Deripaska l-a devansat pe Roman Abramovici in ceea ce priveste statutul de cel mai bogat om din Rusia si printre primii 50 din lume.

Noul top publicat luni de revista Finance arata ca Oleg Deripaska, de 40 de ani, un apropiat al guvernului de la Kremlin, proprietarul grupului industrial rus Basic Element (BasEl), si-a dublat averea in 2007 la aproximativ 40 miliarde dolari, anunta NewsIn.

Guvernatorul regiunii ruse Ciukotka, Roman Abramovici, de 42 de ani, ce locuieste in majoritatea timpului la Londra, a trecut pe locul doi in top, cu o avere estimata la 23 miliarde dolari.

Vladimir Lisin, proprietarul companiei Novolipetsk Steel (NLMK), a ocupat locul trei in topul miliardarilor rusi cu o avere de 22,2 miliarde dolari.

Potrivit revistei Finance, numarul miliardarilor la nivel global a crescut de patru ori, rusii alaturandu-se acum listei celor mai bogati oameni de pe planeta.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.