Filmul "Va curge sange" ("There Will be Blood") de Paul Thomas Anderson, care are opt nominalizari la Oscar, pare a fi favorit pentru Ursul de Aur, premiu acordat la inchiderea festivalului de la Berlin.

Luni, cand zece filme dintre cele 21 aflate in competitia pentru Ursul de Aur, fusesera deja proiectate la Berlin, pelicula lui Anderson era favorita criticilor internationali, informeaza NewsIn.

Cotodianul german " Tagesspiegel" pune de asemenea filmul lui Paul Thomas Anderson, urmat de "Lake Tahoe", in fruntea listei de pelicule preferate de sase critici specializati din presa germana.

Totusi, juriul ar putea alege sa premieze un film mai fragil, cu un renume mai mic, si sa dea un impuls unei industrii cinematografice in plina crestere, considera Scott Roxborough, seful redactiei germane a revistei specializate "Hollywood Reporter".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.