Autoritatile au emis joi 84 de mandate de arestare vizand presupusi mafioti din Sicilia si New York, a anuntat politia italiana care a precizat ca operatiunea este inca in curs, transmite AFP.

Potrivit prefecturii politiei din Palermo, capitala Siciliei, 30 de mandate de arestare au fost emise pe insula, iar alte 50 la New York.

Prefectura nu a fost in masura sa precizeze cate persoane au fost arestate efectiv, pentru ca in Italia mandatele pot fi emise pe numele unor persoane aflate deja in detentie din alte motive.

Operatiunea numita "Old Bridge", condusa de parchetele din Palermo si New York, a vizat familii mafiote implicate in traficul de droguri dintre Italia si Statele Unite.
Potrivit agentiei de presa ANSA, suspectii italieni sunt presupusi mafioti care au reluat contactele cu crima organizata americana.

Prefectura politiei a refuzat sa ofere detalii suplimentare inainte de o conferinta de presa programata pentru ora locala 16.00 (17.00 ora Romaniei).


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.