Un influent om de afaceri rus a fost ucis miercuri noapte, informeaza presa rusa, politia fiind de parere ca a fost vorba despre un asasinat comandat, relateaza NewsIn.

Potrivit NewsIn, Evheni Civilihin, presedintele Ghildei pietelor si targurilor din Moscova, a fost impuscat in cap in fata casei sale din centrul capitalei ruse.

"Politia este de parere ca a fost vorba despre un asasinat la comanda", potrivit televiziunii Vesti-24.

Fortele de ordine spera ca imaginile surprinse de camerele de supraveghere instalate pe cladirea respectiva sa permita identificarea ucigasului.

"Potrivit primelor cercetari, un barbat inarmat neidentificat a tras mai multe focuri de arma catre afacerist, iar apoi a fugit. Civilihin a murit in urma ranilor. Moartea sa a fost instatanee", a declarat o sursa din cadrul politiei citata de Itar-Tass, relateaza Ziua.

Evgheni Civilihin, in varsta de 57 de ani, a mai fost si in 2006 victima unui atac cu bomba ce i-a vizat casa, insa a reusit atunci sa scape nevatamat.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.