Omar ben Laden, fiul lui Osama, si sotia sa britanica si-au exprimat dorinta de a-l vedea pe Papa.

Cei doi viziteaza zilele acestea Roma si, dupa ce s-au fotografiat in fata Colosseum-ului si au facut cumparaturi la diverse magazine scumpe, au fost invitati la televiziunea italiana care a dorit sa le ia un interviu in legatura cu rolul lor de "ambasadori ai pacii".

Omar, care pretinde ca nu stie nimic despre soarta tatalui sau inca dinainte de atacurile de la 11 septembrie 2001, este de parere ca Osama este inca in viata.

"Nu cred ca tatal meu este mort... as fi stiut daca se intampla asa, ar fi stiut toata lumea". Musulman practicant, Omar a mai vorbit si despre dorinta sa de a-l intalni pe Papa Benedict XVI, insa nu stie daca va reusi: "Mi s-a spus ca nu este usor sa stabilesti o intrevedere cu Papa".

Vara trecuta, toata lumea a fost uluita sa afle ca englezoaica Jane Felix-Browne, care avea 52 de ani, s-a convertit la Islam schimbandu-si numele in Zaina Al Sabah ben Laden, dupa care s-a casatorit cu Omar, unul dintre cei 19 fii ai lui Osama ben Laden.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.