De 'Ziua Indragostitiolr' va fi lansat filmul rusesc "Saruta-ma neoficial", o poveste ce contine asemanari izbitoare cu viata lui Vladimir Putin.

Potrivit Cotidianul, filmul prezinta viata unui tanar agent KGB care se indragosteste de o insotitoare de bord, Liudmila, pentru ca mai tarziu sa ajunga sef la Kremlin.

"Saruta-ma neoficial" prezinta scene relevante din viata lui Putin, printre care prima sa intalnire cu Ludmila, casatoria lor din 1983 si mutarea la Dresda, Germania, unde Putin a lucrat ca spion KGB, relateaza TVR.

Adevarul mentioneaza ca producatorul peliculei, Anatoli Voropaiev, un fost viceguvernator regional, a tinut sa sublinieze, in cadrul unei conferinte de presa, ca nimeni nu a consultat Kremlinul in legatura cu acest film.

Cu acelasi prilej, Voropaiev a negat informatiile potrivit carora Liudmila Putin, sotia presedintelui rus, ar fi contribuit la scenariu.

Filmul va fi lansat de Ziua indragostitilor, cu doua saptamani inainte de alegerile prezidentiale din 2 martie, cand urmeaza sa fie desemnat succesorul lui Putin.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.