Frumoasa Anna Loginova, fotomodel si luptatoare de arte martiale, a murit in timp ce incerca sa impiedice furtul propriului automobil.
Top-modelul si in acelasi timp bodyguardul rus Anna Loginova a fost ucis in timp ce incerca sa impiedice un hot sa-i fure masina. Loginova era celebra in Rusia ca fotomodel, dar si ca proprietara unei agentii de paza care angaja numai femei. La numai 29 de ani, ea mai impiedicase deja o tentativa de furt asupra masinii sale, dupa cum singura declarase intr-un interviu pentru revista “Maxim”. “Am iesit din masina si am inchis usa, cind deodata am vazut un tinar linga mine, care m-a luat de brat. Din reflex am folosit o tehnica de jiujitsu: i-am sucit mina si l-am lovit cu cotul in fata. Evident, tipul nu se astepta la o asemenea reactie”, a povestit ea. Infractorul a fugit la o masina care il astepta in apropiere, dupa ce Loginova a scos un pistol si l-a amenintat cu el.

De data aceasta insa, tinara nu a mai reusit sa faca fata atacatorului. Duminica trecuta, un barbat a impins-o pe Anna Loginova intr-o parte cind a deschis usa automobilului sau, Porsche Cayenne, odata ajunsa in fata casei. Acesta a sarit pe scaunul soferului si a trintit usa, dar femeia a reusit sa prinda minerul portierei chiar in clipa in care atacatorul demara in tromba. Loginova a fost tirita citiva metri inainte de a da drumul minerului si s-a izbit cu capul de pavaj. A murit din cauza contuziilor inainte de sosirea ambulantei. Politia a gasit masina abandonata in apropiere.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.