Senatorul democrat de Massachusetts, Ted Kennedy, si-a rostit luni seara discursul de sustinere a candidatului Barack Obama. Presa americana speculeaza ca acesta este momentul care va schimba decisiv "fata" competitiei prezidentiale.
In aplauzele unei mul­timi de un entuziasm molipsitor, Ted Kennedy, fratele fostului presedinte american JFK, alaturi de fiul sau, deputatul Patrick Kennedy, si nepoata Caroline, singurul copil in viata al presedintelui atat de iubit de americani, si-au anuntat sustinerea pentru senatorul Barack Obama, in cadrul unui eveniment gazduit de Universitatea Americana din Washington. "Ca si voi, ne dorim un presedinte care retrezeste sperantele celor care inca mai cred in visul american. Eu am gasit acel candidat. si mi se pare ca si voi l-ati gasit."

Intregul discurs al senatorului Kennedy a fost intesat de paralele intre JFK si Obama, ambii capabili sa "inspire" poporul american si sa "creada intr-o lume mai buna" . Frecvent intrerupt de ovatiile multimii, Kennedy l-a prezentat pe Obama drept singurul candidat care poate aduce schimbarea si care chiar reprezinta schimbarea.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.