Locuitorii din California pot de acum sa-si procure marijuana de la tonomat. Doua aparate care vind doze de „iarba“ au fost inaugurate in regiunea metropolei Los Angeles.
„Acest oras este primul din lume care gazduieste tonomate cu marijuana. Noile dispozitive au fost instalate pentru a oferi substanta halucinogena oamenilor bolnavi, care au primit reteta de la medic pentru un tratament cu astfel de produse. Automatele vor elibera dozele de drog dupa ce pacientul va pune in fata scannerului, pentru verificare, un card nominal prepay“, a declarat un oficial local.

Cele doua tonomate sint instalate in incinta unui Centru de Nutritie Naturista si vor functiona non-stop. Autoritatile spun ca, astfel, bolnavii care au neaparata nevoie de marijuana o vor putea procura fara probleme si dupa ce farmaciile specializate vor fi inchise. Toti pacientii care utilizeaza aceste aparate trebuie sa fie membri inscrisi ai Centrului de Nutritie si sa demonstreze ca poseda o reteta de la medic pentru consumul drogului. Pentru a intra in cladire, ei vor folosi un card de membru.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.