O explozie puternica s-a produs vineri dimineata intr-un cartier crestin din Beirut si s-a soldat cu cel putin zece morti si mai multi raniti, au anuntat surse din serviciile de securitate, relateaza NewsIn.

Printre persoanele ucise figureaza un capitan de politie. Televiziunea libaneza a anuntat ca atentatul a vizat un vehicul al fortelor de securitate, potrivit AFP, care precizeaza ca mai multe masini au fost distruse in urma deflagratiei.

Explozia s-a produs la zece zile de la un atentat cu masina-capcana care a avariat un vehicul al ambasadei americane si s-a soldat cu trei morti si 16 raniti. Luna trecuta, un atentat cu masina-capcana s-a soldat cu moartea sefului pentru operatiuni al armatei, in estul Beirutului.

In ultimii trei ani, cel putin 30 de atentate au fost comise in Liban, multe vizand politicieni antisirieni si jurnalisti. In plus, Libanul trece printr-o criza politica, neavand presedinte din noiembrie, cand mandatul lui Emile Lahoud a expirat.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.