Printr-o adresa oficiala cu antetul Guvernului Romaniei, Sucursala pentru Administrarea si Intretinerea Fondului Imobiliar (SAIFI) ii solicita senatorului Partidului Popular Romania Mare Ilie Ilascu sa paraseasca imobilul in care locuieste. Agentia guvernamentala a Romaniei incearca sa isi justifice aceasta decizie astfel: "La baza incheierii conventiei de cazare a stat situatia locativa dificila pe care ati motivat-o, dar totodata si angajamentul dumneavoastra de a intreprinde demersuri in vederea rezolvarii acesteia; pana la aceasta data nu ati facut dovada intreprinderii nici unei diligente sau demers in acest sens".

Senatorul PPRM Ilie Ilascu locuieste in imobilul la care se face referire mai sus in calitatea sa de parlamentar al Romaniei, avand in vedere ca nu poseda o locuinta in Romania. Ilie Ilascu a stat mai multi ani de zile in temnitele transnistrene, inchis de separatistii de la Tiraspol pentru ca a luptat pentru cauza romaneasca in razboiul dintre Moldova si Transnistria.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.