Presupusul asasin al lui Benazir Bhutto a fost identificat, potrivit unei surse din echipa care investigheaza moartea fostului premier pakistanez, citate de canalul de televiziune ARY, informeaza marti EFE.

Potrivit aceleeasi surse, citate de agentia de presa spaniola, presupusul ucigas a murit in atentatul din 27 decembrie 2007 care a avut loc la Rawalpindi (nord-estul Pakistanului).

Informatia transmisa de ARY si preluata apoi de agentia de stiri de stat APP mai adauga si faptul ca anchetatorii au gasit casa presupusului asasin in localitatea Swabi, din nord-vest.

Atat guvernul, cat si televiziunile pakistaneze au difuzat imagini in care apare Bhutto, asupra careia se trag focuri de arma, dupa care urmeaza explozia; in imagini apare si capul retezat al presupusului atentator sinucigas, mai noteaza EFE.

Guvernul pakistanez i-a indicat pe liderii islamisti Baitullah Mahsud si Maulana Fazlullah drept posibili responsabili ai atacului in urma caruia fostul premier pakistanez Benazir Bhutto si-a pierdut viata, in vreme ce partidul condus de aceasta considera ca in spatele atentatului s-ar afla serviciile secrete.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.