Exclusivistul „club“, care cere 500 de euro pe „sedinta“, e acuzat de legaturi cu banda Hells Angels.

Un judecator olandez a decis inchiderea unui cunoscut bordel de lux din Amsterdam, la cererea primariei, relateaza BBC. Autoritatile locale sustin ca Yab Yum Club a cazut sub controlul bandei de motociclisti Hells Angels, iar decizia judecatoreasca se inscrie in incercarea autoritatilor olandeze de a lupta impotriva legaturilor dintre crima organizata si industria sexului.

Patronii bordelului sustin insa ca acuzatiile sint false, iar clubul condus de ei este unul de lux. Este adevarat ca taxa pentru un client este de 500 de euro, iar clubul este situat intr-o cladire eleganta pe malul riului, construita in secolul al XVII-lea. Patronii au contestat decizia judecatoreasca de vineri, in declaratia lor mentionind ca orice acuzatie vizind legaturi cu Hells Angels este „complet eronata“.

Municipalitatea decisese in luna decembrie sa retraga licenta de functionare a Yab Yum Club. Dupa decizia judecatoreasca, purtatorul de cuvint al primariei a declarat: „Aceasta arata ca am luat decizia corecta cind nu le-am mai dat licenta si am inchis bordelul“.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.