Presedintele francez s-ar putea casatori cu actuala sa iubita in jurul datei de 9 februarie, Carla Bruni urmand sa devina astfel cea de-a treia doamna Sarkozy, precizeaza publicatia „Le Journal du Dimanche”.
Potrivit publicatiei franceze, cuplul, care si-a afisat deschis relatia, nu mai vrea sa astepte. La o luna dupa ce s-au intalnit, Nicolas Sarkozy i-a oferit Carlei Bruni un inel de logodna cu diamant, realizat de Victoire de Castellane, creatoarea de bijuterii a casei Dior, si semn clar ca va urma o nunta. In schimb, Carla Bruni i-a oferit un ceas marca Patek Philippe, informeaza EVZ.

Adevarul adauga ca Palatul Elysee nu a comentat informatia conform careia Sarko si Carla (considerata de unii apropiati ai presedintelui francez "un Don Juan la feminin") ar urma sa se casatoreasca la inceputul lui februarie, existand temerea ca aceasta graba nu este de bun augur. in plus, unii comentatori sustin ca este putin probabil ca un eventual mariaj sa duca la recastigarea cotei de incredere pe care francezii nu i-au mai acordat-o lui Sarko in ultima luna.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.