Lupta pentru scaunul prezidential american devine din ce in ce mai acerba, ea mutandu-se in ultima vreme si in presa scrisa, care se dueleaza in sondaje pro si contra.

Daca un ziar o prezinta pe Hillary Clinton lider in sondaje, un altul o pozitioneaza pe aceasta tot pe primul loc in ceea ce priveste numarul americanilor care sunt impotriva.

Intr-un sondaj de opinie dat publicitatii de ziarul Washington Times, Hillary Rodham Clinton, senator democrat, este- cu un procent de 40% - in frunte listei celor care nu sunt doriti la Casa Alba. Procentul este de 2 ori mai mare decat cel obtinut de Rudolph W. Giuliani, fost primar al New York-ului.

In sondajul realizat de Fox 5, The Washington Times si Rasmussen Reports, s-a indicat un procent de 64 de procente pentru republicani, 42 de procente pentru diferiti candidati independenti si 17 procente pentru democrati.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.