Trei saptamanale franceze vor publica in urmatoarele zile fotografii in care apar impreuna, presedintele francez Nicolas Sarkozy si cantareata Carla Bruni, informeaza NewsIn.

Potrivit paginii electronice a saptamanalului L'Express, revistele Point de vue, Paris Match si Closer vor publica pe prima pagina fotografii cu seful statului si Carla Bruni care se aflau sambata, la Disneyland, in apropiere de Paris.

L'Express, afirma ca Sarkozy si Bruni au fost "in largul lor in legatura cu aceasta serie de fotografii facute in 15 decembrie, de 10 fotografi profesionisti(...) care au lucrat fara sa se ascunda". Presedintia franceza nu a comentat totusi, existenta acestor fotografii.

Apetitul presei franceze pentru a urmari miscarile presedintelui Sarkozy, a fost starnit de anuntul divortului lui Nicolas de Cecilia Sarkozy, in luna octombrie. Anuntul acestui divort a creat o situatie inedita pentru un presedinte francez, care a pus insa capat mai multor luni de zvonuri si speculatii.

Primul sef de stat francez divortat si recasatorit, Nicolas Sarkozy este si primul presedinte care divorteaza in perioada mandatului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.