Saizeci de persoane au fost ucise sau ranite in atacuri cu masini-capcana comise in capitala provinciei irakiene Maysan au anuntat surse medicale, in timp ce televiziunea Furat a informat ca doi barbati au fost arestati in legatura cu aceste atacuri, informeaza NewsIn.

Potrivit surselor, doua masini-capcana au fost amplasate in orasul Amara - una intr-o piata si o alta intr-o statie de autobuz. Televiziunea irakiana a vorbit despre trei bombe.

Armata britanica, ce a predat responsabilitatea pentru securitate irakienilor in aprilie, in aceasta provincie, a confirmat ca o bomba a explodat intr-o piata, dar nu dispunea de alte informatii.

Un martor ocular din Amara a declarat ca o bomba dintr-o parcare a explodat prima, urmata la putin timp de o alta, intr-o piata. Televiziunea Furat a informat de asemenea ca doi barbati suspectati de implicare in aceste atacuri au fost arestati.

Tensiunile s-au intensificat in ultimele luni in sudul Irakului, unde au fost asasinati doi guvernatori, precum si membri de rang inalt ai politiei, comenteaza NewsIn.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.