Politia a inconjurat casa unde copiii au fost gasiti morti. Victimele aveau varste cuprinse intre 3 si 9 ani. Nu se cunosc la aceasta ora detaliile mortii celor cinci copii pentru ca autoritatile nu au vrut sa faca nici o declaratie iar reprezentantii presei trebuie sa astepte finalul investigatiilor. Politistii au declarat doar ca mama copiilor sufera de o boala mentala.

Un caz asemanator zguduie de asemenea Germania, pentru ca trei copii au fost descoperiti morti intr-un apartament din orasul Paluen, aproape de granita cu Cehia.

Mama acestor copii a fost arestata de catre politisti sapataman trecuta, in momentul cand a fost descoperit trupul neinsufletit al unuia dintre micuti. Politia a cautat apoi in apartamentul femeii unde a gasit trupul celui de-al doilea copil in frigider, in timp ce al treilea copil a fost descoperit mort, in balcon.

In ceea ce priveste acest caz, politistii astepata rezultatele autopsiei pentru a stabili modul in care au murit copiii. Mama pretinde insa ca nu si-a omorat copiii si ca i-a gasit dup ce au avut loc crimele.