Intre 8.000 si 10.000 de militanti ai miscarii de tineret Nasi, apropiata Kremlinului, s-au adunat astazi, in centrul Moscovei pentru a sarbatori victoria partidului prezidential, la alegerile legislative, informeaza NewsIn.

Marsaluind in coloane, acesti tineri veniti de la Moscova, Iaroslavl, Voronej sau Saransk (centrul Rusiei) s-au strans in numar mare in piata catedralei Sfantul Vasile, in apropiere de Kremlin si vor sa ii „impiedice pe tradatori sa preia puterea”.

Tinerii cu veste rosii sau albe strigau "Victoria este a noastra" sau "Nu va vom da ceea ce este al nostru" si aveau portrete ale lui Vladimir Putin si drapele ale Rusiei.

"Tradatorii vor sa preia putrerea, pentru a reveni in anii '90, anii oligarhilor, anii arbitrariului", se putea citi pe pliantele impartite.

"Vor incerca sa ocupe pietele si institutiile si sa ne fure victoria. Poti observa acest lucru (ca spectator) la televizor (...) sau poti sa ni te alaturi noua si presedintelui pentru a apara independenta tarii", este indemnul tinerilor rusi, sustinatori ai lui Putin.

Bucuria tuturor sustinatorilor Partidul Rusia Unita al lui Vladimir Putin vine dupa ce, acest partid a castigat, asa cum era de asteptat alegerile legislative. Rusia Unita a inregistrat 64,1% dintre voturi, potrivit rezultatelor provizorii publicate dupa numararea a 98% din buletine, informeaza NewsIn.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.