Anul acesta, circa 60.000 de vizitatori vor admira bradul cu podoabe ce reprezinta 391 de parcuri nationale

Pregatiri febrile la resedinta presedintelui american, George W. Bush. Prima doamna Laura Bush este preocupata zilele acestea de coordonarea decorarii Casei Albe si de meniul receptiilor de sarbatori, la care vor participa circa 20.000 de meseni.

Puiul fript, care nu lipseste din restaurantele fast-food din SUA, va fi prezent si la masa de Craciun, alaturi de bucate festive, cum ar fi somon fume sau miel fript.

In acest an, decorarea Casei Albe se realizeaza sub lozinca "Vacante in parcurile nationale". impodobita cu 260 de metri de ghirlande, resedinta prezidentiala de la Washington va fi, de asemenea, ornamentata cu motive ce reprezinta bogatia acestor spatii naturale, ce sunt conservate ca niste comori nationale in SUA. Laura Bush a marturisit presei ca ideea cu parcurile nationale i-a apartinut.

Prima doamna a Americii a subliniat ca decoratiunile cele mai spectaculoase sunt tablourile realizate de artistul Adrian Martinez, din Pennsylvania, care a mai lucrat pentru Casa Alba cu doua ocazii anterioare. in anul 2001, el a fost autorul lucrarii "White House Second Floor Corridor" (Coridorul de la etajul doi al Casei Albe), care a fost utilizata pentru decorarea invitatiei oficiale de Craciun la resedinta prezidentiala.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.