Nunta printului Charles cu Camilla va avea loc vineri, conform programului deja stabilit, chiar daca funeraliile Papei Ioan Paul al II-lea ar putea avea loc in aceeasi zi, a anuntat, ieri, serviciul de presa al printului mostenitor al Marii Britanii. Vaticanul nu anuntase inca, duminica dimineata, ziua in care va avea loc inmormantarea Papei, care a decedat sambata seara, la varsta de 84 de ani.

Printul Charles si Camilla Parker Bowles se vor casatori, vineri, la Windsor. "Ar putea exista anumite modificari ale componentei" asistentei care va lua parte la nunta, a anuntat un purtator de cuvant al lui Tony Blair, refuzand sa faca speculatii. "Informatiile referitoare la funeralii nu au fost date publicitatii, asa ca trebuie sa asteptam", a adaugat el.

Charles si Camilla sunt "absolut hotarati" ca mariajul lor sa aiba loc "cat mai rapid posibil", a declarat lordul St John of Fawsley, expert constitutional. Inmormantarea Papei, daca va avea loc vineri, "ar putea deturna atentia populatiei de la acest mariaj, insa este posibil ca acest lucru sa nu le displaca" lui Charles si Camillei, a adaugat Fawsley.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.