Nemultumit de activitatea garzilor sale de corp, Ahmadinejad si-a angajat patru caini

Presedintele iranian Mahmoud Ahmadinejad a facut un nou pas gresit in relatia si asa sinuoasa cu Islamul si a permis garzilor sale de corp sa "curete" locurile de intalnire in care urmeaza sa apara presedintele, cu ajutorul a patru caini-detectivi. Oamenii presedintelui au pierdut din vedere insa ca, in traditia islamica, cainele este considerat un animal murdar, de care ar fi bine sa te feresti.

Ultima aparitie in public a presedintelui iranian Mahmoud Ahmadinejad a fost precedata, ca intotdeauna de altfel, de securizarea locatiei, intreaga operatiune fiind realizata de fortele de securitate.

Problemele pentru Ahmadinejad au aparut insa cand presa a relatat ca jurnalistii au asteptat doua ore in fata incintei pentru ca locatia sa fie "mirosita" de patru caini-politisti antrenati pentru gasirea de obiecte explozive. Dupa indelungi cautari si deliberari, cainii special antrenati au decis ca presedintele poate pasi cu incredere pe covorul rosu de la expozitia dedicata presei nationale.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.