„De ce nu taci din gura?“, fraza adresata lui Chvez, este cea mai populara melodie de telefon din tarile hispanice, zilele acestea.
Fraza rostita la nervi de regele Spaniei, Juan Carlos, catre presedintele venezuelan Hugo Chavez, la summitul ibero-american, a devenit un adevarat slogan al culturii pop. „De ce nu taci din gura?“, in original „¿por que no te callas?“, a devenit unul dintre cele mai populare ringtone-uri pentru telefoanele mobile, dar si slogan inscriptionat pe tricouri, cani, sepci. Daca regele si-ar cere drepturile de autor pentru aceste produse, ar adauga la averea personala citeva milioane bune.

Aproximativ 500.000 de persoane au downloadat deja ringtone-ul cu replica respectiva, generind un profit de 1,5 milioane de euro. Pentru a evita problemele privind drepturile de autor sau eventualele procese, firmele in cauza au folosit inregistrari cu actori, in locul vocii regelui insusi.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.