Elisabeta a II-a, primul monarh englez care isi serbeaza nunta de diamant.

Ocupantii tronului britanic ofera un bun exemplu de mariaj longeviv. Perechea de la Buckingham Palace implineste astazi 60 de ani de casnicie, ocazie cu care cei doi vor isi vor serba nunta de diamant.

Inca de ieri, Palatul Regal a facut publice fotografii oficiale cu cei doi, tinandu-se de brat. Pozele au fost facute in cursul acestui an la Broadlands, Hampshire, proprietatea unchiului lui Philip unde, cu sase decenii in urma, cuplul si-a petrecut noaptea nuntii.

Duminica, printul Charles a organizat un banchet in onoarea parintilor sai, iar ieri, la Westminster Abbey, unde a avut loc ceremonia de nunta acum 60 de ani, peste 2.000 de persoane au asistat la un serviciu religios aniversar, organizat in onoarea celor doua capete incoronate. La ceremonie au participat si alte cupluri care si-au unit destinele intr-o zi de 20 noiembrie.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.