Favorita democratilor pentru Casa Alba este implicata intr-un scandal in Iowa, statul-cheie in alegerile primare.
Echipa electorala a senatorului Hillary Clinton din statul american Iowa a fost nevoita sa recunoasca faptul ca a infiltrat printre publicul participant la o adunare electorala persoane care sa-i adreseze candidatei democrate intrebari special pregatite. Desi aceasta practica este destul de raspindita, statul Iowa este recunoscut ca unul in care alegerile sint extrem de corecte. Aici se desfasoara primele alegeri preliminare ale democratilor, iar rezultatul din Iowa poate influenta rezultatele nationale.

„Ca tinara, sint ingrijorata de efectele pe termen lung ale incalzirii globale. Cum abordeaza planul dumneavoastra aceasta problema?“, a sunat intrebarea unei tinere studente din Iowa. „Chiar trebuie sa fii ingrijorata. Calatorind, am descoperit ca tot mai multi tineri imi pun asemenea intrebari“, si-a inceput Clinton discursul, care facea parte dintr-un scenariu bine pus la punct de consilierii sai.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.