Liderul separatist de la Tiraspol, Igor Smirnov, s-a aflat recent intr-o noua vizita la Moscova, unde s-a intalnit cu reprezentantul oficial al diplomatiei ruse Mihail Kaminin si cu secretarul adjunct al Consiliului Suprem de Securitate, Iuri Zubakov, informeaza Rompres.
Potrivit agentiilor de presa transnistrene, intalnirea cu Zubakov a avut loc pe aeroportul din capitala rusa inainte ca acesta sa plece spre Chisinau. Iuri Zubakov, deja cunoscut ca emisar al Kremlinului in problema transnistreana si de numele caruia se leaga un presupus plan secret de rezolvare a diferendului din stanga Nistrului, s-a intalnit miercuri in mare secret cu presedintele Vladimir Voronin, vizita oficialului rus nefiind anuntata, serviciul de presa al presedintiei moldovene anuntand ulterior intr-un scurt comunicat ca cei doi au discutat problema transnistreana si relatiile bilaterale.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.