Dupa ce presa de scandal a publicat fotografii cu Printul William si iubita acestuia, mostenitorul tronului si-a dat drumul la gura

Cu opt zile inainte de casatoria printului Charles cu iubita sa de o viata, presa tabloida britanica a publicat o serie de fotografii cu printul William, al doilea in ordinea succesiunii la coroana britanica, si cu presupusa iubita a acestuia, Kate Middleton, o bruneta de 22 de ani. Kate Middleton a fost la schi in statiunea elvetiana Klosters impreuna cu William, Harry, fratele mai mic al acestuia, si Printul Charles, pentru a doua oara in doi ani. Fotografiile facute de catre paparazzi fiului sau si prietenei sale l-au suparat foarte tare pe printul Charles care a fost auzit spunand "ii urasc pe oamenii acestia" si "presa imputita".

Aceste remarci au fost auzite in timpul unei discutii pe care Printul Charles a avut-o cu corespondenttul BBC pe problemele Casei regale britanice, Nicholas Witchell. Acesta din urma l-a intrebat pe Charles ce sentimente il incearca in prezent avand in vedere ca mai sunt atat de putine zile pana cand ii va jura Camillei Parker Bowles credinta vesnica in cadrul ceremoniei de la Castelul Windsor, programata pentru 8 aprilie. "Sunt foarte fericit, dar cred ca stiti deja asta", a raspuns printul in doi peri, dupa care a fost auzit ca le sopteste celor doi fii ai sai: "Oameni imputiti. Pur si simplu nu pot sa-l sufar pe omul asta. E groaznic, chiar e"... "Ii urasc pe oamenii acestia si urasc sa le raspund la intrebari".

Kate si William s-ar fi intalnit la putin timp dupa ce William si-a inceput studiile la Universitatea St. Andrews din Scotia, in urma cu doi ani. Amandoi urmeaza acolo cursuri de istoria artei si locuiesc impreuna cu alti trei prieteni, precizeaza ziarele britanice, citate de Mediafax. Kate Middleton a urmat anterior Marlborough College, la Wilts, insitutie a carei taxa de scolarizare se ridica la 22.000 de lire sterline pe an, precizeaza The Sun. Sora ei, Pippa, in varsta de 20 de ani, si fratele ei de 16 ani, James, urmeaza acelasi colegiu. Parintii lor, Michael si Carole, au o casa de un milion de lire sterline in Berkshire si sunt patronii unei companii de comert prin corespondenta, mai scrie "The Sun". Este pentru prima oara cand tabloidele britanice publica fotografia celei care este prezentata drept iubita lui William.

Pana acum, in virtutea unui acord incheiat intre printul de Wales si presa, viata privata a celor doi fii ai printesei Diana a fost respectata. Acordul expira la incheierea studiilor celor doi tineri. William va absolvi facultatea in iunie, urmind apoi o cariera militara, se pare.

Potrivit sursei citate de The Sun, William si Kate vor pleca impreuna intr-o calatorie dupa examenele de sfarsit de an.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.