In plina campanie electorala pentru nominalizarea democratilor pentru Casa Alba si cu sanse mari de a iesi invingatoare, fosta Prima Doamna a Americii, Hillary Clinton, face iarasi fete-fete din cauza nabadaiosului ei sot.
Bill Clinton este acuzat din nou de hartuire sexuala, de o alta fosta functionara de la Casa Alba, Kathleen Willey, care pretinde ca a fost asaltata, in 1993, de fostul presedinte in Biroul Oval, aproape la fel cum urma sa fie Monica Lewinsky, cinci ani mai tarziu. Mai mult, Kathleen, in cartea publicata acum, intitulata "Target : Caught in the Crosshairs of Bill and Hillary Clinton”, ii acuza pe Bill si pe Hillary ca ar fi fost "creierul” sinuciderii sotului ei, avocatul Ed Willey. Acesta a murit impuscandu-se in cap, exact in ziua in care ea a facut public scandalul hartuirii. Ed lasase un bilet de adio, in care scrisese ca avea datorii de peste 300.000 de dolari, pe care ii "deturnase” din banii unui client.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.