Cazul romanului Pavel M., care, in urma cu doi ani, l-a dat in judecata pe Dumnezeu, ocupa un loc de cinste in topul celor mai ciudate procese din lume realizat de cotidianul britanic "The Times".
Printre cazurile cu totul si cu totul speciale se numara si procesul din 2004 deschis de americanul Timothy Dumouchel impotriva unei companii de televiziune pe motiv ca sotia sa s-a ingrasat foarte mult stand pe canapea si urmarind programele acestei televiziuni. Un alt caz iesit din comun este cel al unei brazilience care si-a dat in judecata partenerul in 2005 pentru ca acesta nu-i asigura orgasmul.

Tot in 2005, rusoaica Marina Bai, de profesie astrolog, a dat in judecata NASA solicitand despagubiri de-a dreptul astronomice, de peste 200 milioane de dolari, pentru ca agentia spatiala americana se face vinovata de "distrugerea echilibrului Universului".


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.