Zece oameni, printre care si cinci deputati au murit si alti trei au fost raniti intr-un atentat sinucigas comis ieri intr-o fabrica de zahar din nordul Afganistanului, informeaza NewsIn.

Anuntul a fost facut de catre deputatul Daoud Sultanzay, care a mai afirmat ca oficialii irakieni se aflau in cursul unei vizite la fabrica de zahar unde s-a produs atentatul.

"Cinci deputati au murit si cel putin alti trei au fost raniti in acest atac, la fel ca si garzi de corp si membri ai delegatiei de circa 30 de persoane", la nord de Baghlan, a declarat deputatul Sultanzay.

"Mai mult de 50 de persoane au murit sau au fost ranite", a confirmat purtatorul de cuvant, Zemarai Bash, dar ultimul raport cu privire la atentat indica mai mult de 90 de oameni morti si mai mult de 50 de raniti, potrivit CNN.

Kamin Khan, un purtator de cuvant al politiei irakiene, a povestit jurnalistilor de la Associated Press ca la locul atentatului puteai sa vezi raniti, morti, inclusiv femei si copii, politisti si oficiali ai Departamentului pentru agricultura.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.