Cu un an inainte de alegerile prezidentiale din SUA, senatoarea democrata este singura cu un avans important in preferintele de vot.
Peste un an, mai precis pe 4 noiembrie 2008, americanii vor merge la urne pentru a-si alege presedintele, la finalul unei campanii electorale fara precedent in istoria Statelor Unite.

Campania, cea mai lunga de pana acum, dar si cea mai scumpa, ar putea conduce la o premiera: o femeie in fruntea Casei Albe - democrata Hillary Clinton, aminteste AFP. Cei mai multi experti sunt de parere ca balanta va inclina in favoarea democratilor, iar sondajele de opinie vin sa intareasca acest punct de vedere. Potrivit cercetarilor sociologice, americanii sunt dezamagiti de modul in care republicanii au administrat tara vreme de opt ani, iar razboiul din Irak i-a adus presedintelui George W. Bush o cota-record de nepopularitate.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.