Sean Penn, Danny Glover, Kevin Spacy, dar si Naomi Campbell sau Maradona se numara printre vedetele care au facut pelerinaj la palatul prezidential din Caracas.

Desi uraste cu patima imperialismul american, presedintele venezuelan Hugo Chavez nu ezita sa importe trucurile „capitaliste“ ale brandingului politic. Are o emisiune televizata duminicala, ia partea indigenilor sud-americani in fata Vaticanului care nu recunoaste prapadul facut de conchistadorii catolici si da mina cu staruri hollywoodiene sau de aiurea.

Ultima vedeta care a mai pus o caramida la piedestalul lui Chavez este supermodelul Naomi Campbell. Cei doi s-au intilnit marti la palatul prezidential si, spre frustrarea presei, frumoasa britanica a fost cam zgircita cu declaratiile. „De fapt, nu e prima oara cind vizitez Venezuela. E o tara minunata, foarte tropicala, plina de cascade impresionante“, a spus entuziasta Campbell. „Nu voi comenta nimic pe partea politica. Va multumesc foarte mult“, a pus punct modelul de culoare, citat de Associated Press (AP).

La fel de discret a fost si Kevin Spacey. Luna trecuta, oscarizatul actor s-a intretinut trei ore cu Chavez, dar nici unul dintre cei doi n-a dorit sa spuna presei despre ce au vorbit. „Au dat mina calduros“, informeaza sec AP. Totusi, continutul discutiilor nu e greu de ghicit daca tinem cont de criticile actorului la adresa actualei conduceri a SUA. „Daca facem ce vrea Bush, o vom apuca pe o cale gresita, fara intoarcere, care va naste un lant de efecte in toata lumea“, prezicea Spacey in 2003, imediat dupa ce Bush anunta ca fortele americane vor invada Irakul, informeaza „Hollywood Investigator“.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.