Presa i-a gasit deja o iubita presedintelui francez, Nicolas Sarkozy, la scurta vreme dupa ce divortul acestuia de Cecilia a fost confirmat oficial. Ziarul bosniac „Oslobodenje" a publicat in suplimentul sau, „Portal", o fotografie trucata a blondinei Tinka Milinovic - o tanara prezentatoare de televiziune si cantareata - in compania liderului de la Palatul Elysee. Publicatia brodeaza pe marginea unei presupuse relatii intime intre cei doi!

„Bomba" mediatica a fost aruncata de o traducatoare care lucreaza la un hotel din Libia, unde Sarkozy (52 de ani) ar fi intalnit-o pe Tinka Milinovic (34 ani). „Oslobodenje" merge chiar mai departe cu speculatiile, sustinand ca acest episod ar fi precipitat, daca nu chiar ar fi cauzat, divortul presedintelui de Cecilia.

Alte voci sustin insa teza unui complot pus la cale de serviciile secrete bosniace pentru a-l destabiliza pe presedintele francez si, prin intermediul acestuia, Franta. Potrivit zvonurilor lansate de „Portal", Sarkozy ar fi intalnit-o pe Tinka in timpul vizitei sale in Libia, in luna iulie, unde a fost prezent in scopuri oficiale. Cantareata a fost si ea, la Tripoli, in aceeasi perioada, pentru a participa la realizarea unei emisiuni de televiziune.