Un atac sinucigas cu bomba s-a produs in cursul diminetii de ieri in apropierea cartierului general al armatei pakistaneze, in orasul Rawalpindi. Atacul ar fi avut ca tinta biroul presedintelui paistanez Pervez Musharraf, informeaza BBC News.

Generalul Musharraf se afla in biroul sau in momentul exploziei, dar nu a fost ranit. Potrivit unui bilant al oficialitatilor, cel putin sapte oameni au fost ucisi si alti unsprezece au fost raniti. "S-a produs o explozie uriasa", a declarat un martor ocular, dupa cum informeaza NewsIn.

Atacul sinugigas s-a produs in apropierea unui punct de control al politiei. Astfel, au fost ucisi doi politisti si un soldat, dar printre victime s-au numarat si femei si copii care se aflau intr-un microbuz in momentul exploziei.

Acest atac face parte dintr-o serie de alte atacuri cu bomba in Pakistan, pentru care sunt invinuiti militantii islamisti.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.