Cel mai puternic om din Rusia cistiga anual putin peste 50.000 de euro.
Potrivit datelor furnizate de Comisia Electorala Centrala din Rusia, averea personala a presedintelui Vladimir Putin cuprinde doua autoturisme Volga, un apartament in Sankt Petersburgul natal si un teren in regiunea Moscovei. Aceasta in conditiile in care veniturile totale ale presedintelui Rusiei, in anul 2006, s-au ridicat la doua milioane de ruble (56.200 de euro). Comisia electorala a facut publica declaratia de avere a actualului presedinte, conformindu-se legii care cere publicarea declaratiilor de avere ale candidatilor pentru alegerile parlamentare de pe 2 decembrie, unde Putin este capul de lista al partidului Rusia Unita.

Printre bunurile ce compun averea celui mai puternic om din Rusia se afla un autoturism Volga M-21, model 1960, precum si o Volga M21-R, model 1965. La acestea se adauga o remorca sovietica marca Skif, din 1987, pe care Putin spune ca a mostenit-o de la tatal sau. La capitolul dedicat bunurilor imobiliare, Putin nu este deloc de invidiat. Presedintele nu detine case, garaje sau case de vacanta. Declaratia mentioneaza un apartament de 77,7 metri patrati in Sankt Petersburg si un teren de 1.500 de metri patrati in apropierea Moscovei.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.