Serviciul secret american CIA a preluat logo-ul filmului "Vanatorii de fantome", in lupta sa cu terorismul, iar acesta a fost facut public de curand de catre bloggerii americani dupa ce CIA a folosit acest logo timp de sase ani, informeaza NewsIn.

Opinia publica americana a reactionat vehement impotriva acestui logo. Americanii se intreba de ce impozitele pe care le platesc la stat sunt cheltuite pe proiectare de logo-uri, in timp ce altii considera acest logo o gluma.

Logo-ul CIA reprezinta semnul international pentru interzis, iar acesta are in centru, in loc de o fantoma, precum in filmul "Vanatorii de fantome", un terorist imbracat in negru inarmat cu un AK47.

Reprezentantii CIA au declarat ca logo-ul incearca sa-i sprijine pe cei care lupta impotriva terorismului. "Logo-ul nu urmareste sa insulte pe nimeni si a fost proiectat astfel incat sa reflecte hotararea si spiritul acelora care muncesc din greu pentru a invinge ceea ce noi cunoastem astazi a fi o adevarata amenintare", potrivit reprezentantilor CIA.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.