Dupa ce l-a deconspirat pe Robert Hansen, Navarro ii ajuta pe jucatori "sa isi citeasca" adversarii

Un fost agent FBI Joseph Navarro s-a reprofilat, folosindu-si experienta si abilitatile pentru a antrena jucatori de poker din intreaga lume. Retras in 2003, el a fost angajat la "Word Series of Poker Academy", o companie care organizeaza seminarii in mai multe orase din Statele Unite.

Joseph Navarro a lucrat in cadrul Biroului Federal de Investigatii timp de un sfert de secol, perioada in care s-a specializat in comportamentul non-verbal uman. Tocmai aceasta specializare l-a facut potrivit pentru instruirea jucatorilor de poker.

Intre anii 1993 si 2003, Navarro a participat la aproape toate cazurile importante care au implicat deconspirarea unor spioni, avand o contributie esentiala la depistarea celebrelor "cartite" Robert Hansen si Aldrich Ames. Desi retras oficial din activitate, in paralel cu slujba de la Academia de Poker, Navarro continua sa antreneze agenti FBI si CIA, carora le impartaseste cate ceva din "ticurile" spionilor si ale teroristilor.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.