Economia britanica creste cu sase miliarde lire sterline pe an datorita imigratiei
Imigrantii care lucreaza in Marea Britanie sunt mai bine calificati decat localnicii, muncesc mai mult si sunt mai seriosi, prin urmare ei ajung sa castige mai bine decat un britanic si contribuie cu sase miliarde lire sterline la cresterea economica anuala a Regatului Unit. Majoritatea publicatiilor britanice au fost nevoite, ieri, sa reproduca aceste aprecieri, desi ele nu apartin jurnalistilor care, acum cateva luni, insistau in termeni defavorabili asupra „invaziei romanilor si a bulgarilor”, ci unui studiu guvernamental.

Potrivit documentului, intocmit de experti din ministerul de Interne, de Finante si din cel al Muncii si Pensiilor de la Londra, un imigrant castiga, in medie, 424 lire (608 euro) pe saptamana, fata de 395 lire (566 euro) cat obtine un britanic. Imigrantii au ajuns sa reprezinte o optime din populatia activa a Marii Britanii, iar unii patroni conteaza aproape exclusiv pe munca lor.


Despre autor:

Gandul

Sursa: Gandul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.