Presedintele francez Nicolas Sarkozy a fost ironizat de presa rusa ieri, la o zi dupa prima sa vizita oficiala la Moscova, care s-a incheiat fara vreun rezultat concret, noteaza AFP.
„Sarkozy s-a trezit si a vazut Piata Rosie”, il ironizeaza cotidianul „Gazeta” pe presedintele francez, care isi exprimase bucuria, in fata presedintelui Putin, ca s-a trezit si a vazut Piata Rosie, facand o confuzie, deoarece hotelul unde innoptase nu avea vedere catre zona respectiva. „Demult imi doream sa vin aici. Sa te trezesti in Piata Rosie, nu este ceva de ignorat”, declarase Sarkozy.

„Am inceput sa ne intrebam unde s-a trezit presedintele Sarkozy, astfel incat a putut vedea Piata Rosie”, noteaza cu ironie cotidianul „Kommersant”, amintind ca Hotelul National, unde a fost cazat presedintele francez, se afla in apropiere de Piata Rosie, dar ca aceasta nu este vizibila de la ferestre.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.