Un barbat care a depus marturie saptamana trecuta, in procesul lui Willem Holleeder, presupus sef al mafiei olandeze, a fost gasit mort la domiciliul sau din Amsterdam, a anuntat ieri agentia olandeza ANP.

Willem Holleeder, supranumit "Nasul", este acuzat de crima si santaj. El a fost arestat in ianuarie 2006. Este cunoscut pentru rapirea in 1983 a magnatului berii Freddy Heineken si a soferului sau, pentru care a ispasit deja 11 ani de inchisoare.

Politia a refuzat sa spuna daca Bram Zeegers s-a sinucis, a murit de moarte naturala sau a fost asasinat, informeaza NewsIn.

Zeegers, a fost avocat si om de incredere al omului de afaceri Willem Endstra, considerat "bancherul mafiei", care a fost si el impuscat in plina strada, la Amsterdam, la 17 mai 2004.

Pentru aceasta crima este in prezent judecat Willem Holleeder impreuna cu alti zece coacuzati. Bram Zeegers depusese marturie impotriva lui saptamana trecuta, disimulat de un ecran pentru a nu fi recunoscut.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.