Fostul premier pakistanez Benazir Bhutto a declarat ieri, la Londra, ca negocierile cu presedintele Pervez Musharraf pentru o viitoare impartire a puterii sunt "complet blocate" si ca nu s-a renuntat la acuzatiile de coruptie ce o vizeaza, informeaza NewsIn.

"Negocierile in vederea unui acord pentru o impartire a puterii sunt total blocate", a declarat fostul premier pakistanez ."Informatia potrivit careia s-a renuntat la acuzatiile de coruptie sunt complet false", a subliniat in acelasi timp Bhutto.

In cursul zilei de ieri, autoritatile pakistaneze anuntasera ca vor renunta la acuzatiile de coruptie impotriva lui Benazir Bhutto si ca ii vor permite acesteia sa se intoarca in tara fara probleme.

Fosata demnitara a statului pakistanez, a calificat insa anuntul, drept "o campanie de dezinformare condusa de responsabilul serviciilor de informatii". "Acuzatiile ce ma vizeaza nu au fost abandonate. Actualul regim nu este in masura sa salveze situatia", a subliniat Bhutto.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.