Sase persoane au murit si alte 30 au fost ranite in urma unui incendiu care s-a produs ieri, la un institut universitar din Moscova, a anuntat Ministerul pentru Situatii de Urgenta.

"Potrivit bilantului, sase persoane au murit si alte 30 au fost ranite", a declarat directorul-adjunct al serviciului de presa al ministerului, Viktor Beltov, adaugand ca "focul nu a fost inca stins".

Cele sase persoane au murit dupa ce s-au aruncat pe fereastra, inainte ca pompierii sa ajunga la locul incendiului, potrivit sursei citate. Bilantul ar putea creste, pentru ca incendiul nu a fost inca stins.

Fortele de interventie au evacuat aproximativ 100 de persoane din acest institut.Un elicopter a fost trimis la locul incediului.

"Deocamdata nu se cunosc cauzele incendiului, dar este evident ca aceasta cladire, construita in 1939, nu dispune de sistem automat de alarma pentru incendii", a declarat Beltov. "Dupa ce au fost alertate, fortele de interventie au ajuns aproape imediat, la trei minute de la primirea apelului", a adaugat reprezentantul Ministerului pentru situatii de urgenta.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.