Cel putin 60 de persoane au murit in urma prabusirii unui pod aflat in constructie, in aceasta dimineata, in Vietnam si in jur de 100 de persoane sunt date disparute,informeaza NewsIn.

Premierul vietnamez, aflat la New York pentru Adunarea generala ONU, a transmis un mesaj urgent autoritatilor locale si le-a cerut sa desfasoare corect operatiunile de salvare si sa stabileasca rapid cauzele accidentului.

Autoritatile au declarat ca, circa 250 de muncitori si ingineri se aflau acolo cand s-a produs accidentul si ca fac tot posibilul pentru a gasi eventualii supravietuitori prin intermediul a 150 de militari care au fost trimisi la fata locului.

"Actiunile de salvare sunt prioritare", a declarat viceministrul transporturilor. "Cel mai greu este sa ridicam blocul imens de beton care s-a prabusit", a adaugat el.

"Nu stim daca printre victime sunt ingineri strainui", a declrat de asemenea, un ofiter de politie.
Potrivit cotidianului VNExpress, lucrarile la podul ce urma sa faca legatura intre provinciile Can Tho si Vinh Long au inceput in 2004 si urmau sa se incheie anul viitor. Potrivit sursei, proiectul de 300 milioane de dolari beneficiaza


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.