Partidul Femeilor (Partia Kobiet, PK), se lupta pentru a intra in Parlament dupa alegerile legislative din 21 octombrie si foloseste ca arma si un afis cu sapte femei goale.

Sapte femei, printre care si fondatoarea si presedintele partidului, scriitoarea Manuela Gretkowska, au pozat goale pentru acest afis. Partile lor intime sunt acoperite de un logo pe care scrie: "Partidul Femeilor. Polonia este o Femeie". Sloganul electoral al formatiunii este "Totul pentru viitor ... si nimic de ascuns", informeaza NewsIn.

"Acest afis are ca scop inlaturarea stereotipurilor din lumea anacronica a politicii, unde cel mai des domina barbatii inchistati in constumele lor cu cravate negre", a explicat Manuela Gretkowska.

"Noi suntem frumoase, goale si mandre. Suntem autentice, sincere atat in ceea ce priveste sufletul, cat si corpul. Nu este pornografie, nu are nimic de-a face cu sexul, figurile noastre sunt inteligente, preocupate, mandre. Nu avem nici buzele intredeschise, nici ochii inchisi", a declarat fondatoarea partidului.

Creat la inceputul anului, Partidul Femeilor numara in prezent 1.500 de membri. O serie de femei cunoscute, ca actrita Krystyna Janda sau campioana mondiala la box Agnieszka Rylik sustin acest partid.
Potrivit unui sondaj realizat in 16 septembrie de institutul TNS OBOP, Partidul Femeilor este creditat cu 3% dintre intentiile de vot, sub pragul de eligibilitate de 5%.

Gretkowska a comentat insa rezultatele sondajului, si a afirmat ca acesta "Este un rezultat bun, cu tendinta de crestere".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.