89 de morti si 41 supravietuitori este noul bilant al tragicului accident aviatic care s-a produs duminica, in Thailanda.

"Cel mai recent bilant este de 89 de morti. Au fost recuperate 85 de cadavre si patru se afla inca printre resturile avionului", a declarat directorul aeroportului international din Phuket. "Patruzeci si una de persoane au supravietuit: 15 thailandezi si 26 straini", a mai adaugat oficialul.

Avionul, care transporta 123 pasageri si sapte membri ai echipajului, s-a prabusirt si a luat foc la aterizare, pe aeroportul din Phuket, informeaza NewsIn.

Aceasta este cea mai mare catastrofa aeriana din Thailanda. Accidentul s-a produs duminica in conditii meteo dificile, dar cauzele exacte nu sunt cunoscute deocamdata.

Presedintele companiei low cost One-Two-Go, Udom Tantiprasongchai a confirmat ca cele doua cutii negre au fost gasite "la cateva ore dupa accident". Cutiile negre vor fi trimise in Statele Unite pentru o analiza amanuntita, iar rezultatele sunt asteptate in decursul a sapte zile.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.