Liderul de la Washington a pendulat, ieri, intre discutiile serioase cu presedintele rus Vladimir Putin si balbele din cadrul unui discurs

Presedintele american, George W. Bush, a reusit sa invioreze atmosfera la summitul Forumului de cooperare economica Asia-Pacific (APEC) de la Sydney.

Cateva gafe ale liderului de la Casa Alba i-au scos din amorteala pe participantii la reuniune si pe corespondentii agentiilor de presa, dupa discutiile pe teme cat se poate de grave, precum schimbarea climatica sau soarta scutului american antiracheta din Europa.

Ziua de vineri a fost una destul de nefasta pentru liderul american, chiar daca el nu se afla la primele gafe din cariera sa prezidentiala. in cadrul unui discurs sustinut in fata ministrilor economiei, George W. Bush "a izbutit" sa faca trei gafe in decurs de numai cateva minute.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.