Furioasa ca a fost fortata sa renunte in ultimul moment la ceremonia de comemorare a printesei Diana, rivala sa de-o viata, consoarta printului Charles s-a certat cu el si cu tot Buckinghamul.
"Va arat eu voua cand o sa devin regina!", le-a strigat Camilla slujitorilor regali care ii transmisesera mesajul "voalat" al reginei Elisabeta a II-a, de a nu participa la comemorarea a zece ani de la moartea printesei Diana, rivala ei de-o viata, dezvaluie News of the World. Camilla s-a infipt si in printul Charles, din cauza umilintei la care fusese supusa. Charles cedase pana la urma in fata opiniei publice, in memoria careia Diana ramane "Regina Inimilor", fiind "incompatibila" cu actuala consoarta a printului, care a reusit sa-i desparta pana la urma si i-a mancat sufletul primei sotii a printului, cu legatura ei clandestina cu Charles.

IGNORATA


"Schimburile de cuvinte au fost foarte dure. Camilla s-a dus direct la Charles si i-a spus verde-n fata tot ce credea despre el, amenintand in stanga si-n dreapta ca isi va lua revansa", au povestit surse din anturajul regal. I-a reprosat ca "a lasat-o fara nici un sprijin in fata consilierilor regali". Ei o sfatuisera sa gaseasca o scuza "eleganta", cum ar fi o "imbolnavire subita", pentru a nu se arata in public, alaturi de Charles, la ceremonie.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.