Vacanta traditionala franceza din luna august nu s-a incheiat inca, dar presedintele Nicolas Sarkozy, odata intors din concediul sau american de lux, si-a chemat ministrii sa inceapa treaba. Fara a mai astepta primul Consiliu de ministri, cel de la sfarsitul acestei saptamani, Sarkozy i-a chemat la Palatul Elysee pe ministrii care detin cele mai importante portofolii.

Luati din scurt dupa concedii, acestia au dezbatut ieri cu Nicolas Sarkozy probleme grele precum puterea de cumparare a francezilor, situatia economica si financiara a Hexagonului. Presedintele Sarkozy, noteaza Le Monde, a discutat cu ministrii sai si despre inasprirea legii imigratiei (tema favorita a lui Sarkozy inca de pe vremea cand era ministru de Interne) - subiect ce va tine capul de afis la sesiunea extraordinara a Parlamentului de pe 18 septembrie.


Despre autor:

Gandul

Sursa: Gandul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.