Presedintele francez Nicolas Sarkozy a explicat pentru „Le Monde“ de unde a avut bani pentru ultimul sau concediu in Statele Unite ale Americii.
Presedintele francez Nicolas Sarkozy isi justifica in fata presei cheltuielile. La finele saptaminii trecute, el a sunat la redactia cotidianului „Le Monde“ pentru a explica de unde proveneau banii investiti in ultima sa vacanta in SUA. In aceasta luna, Sarkozy a petrecut un concediu de doua saptamini cu familia in Statele Unite ale Americii. El a locuit intr-o vila luxoasa de linga Boston, iar, dupa calculele ziarelor franceze, sejurul a costat aproximativ 44.000 de euro. Nicolas Sarkozy sustine ca banii nu provin de la bugetul statului. Vila a fost inchiriata de niste prieteni mai vechi - familiile Agostinelli si Cromback, care i-au invitat pe sotii Sarkozy sa petreaca o vacanta acolo.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.