Fiica presedintelui Bush s-a logodit cu baiatul unui influent politician republican

Jenna Bush, una dintre fiicele gemene ale presedintelui american George W. Bush, s-a logodit cu prietenul ei, cu care are o relatie de trei ani. Cei doi nu au stabilit inca data nuntii, insa, daca evenimentul va avea loc inainte de incheierea mandatului presedintelui Bush, va reprezenta o premiera pentru Casa Alba, care nu a mai gazduit o astfel de ceremonie de aproape 40 de ani.

Prima dintre cele doua fiice gemene ale lui George W. Bush, Jenna, se va casatori. Anuntul a fost facut de secretarul de presa al Primei Doamne, care a precizat ca Jenna Bush, in varsta de 25 de ani, s-a logodit cu Henry Hager la locuinta din Maine a familiei Bush, dar nu a fixat inca data nuntii. Norocosul mire este cu patru ani mai mare decat proaspata sa logodnica.

Cei doi s-au cunoscut in 2004, la campania de realegere a presedintelui Bush, dar Hager este familiarizat de mai multa vreme cu atmosfera de la Casa Alba. El a lucrat o perioada indelungata pentru fostul consilier Karl Rove, care si-a anuntat recent plecarea de la Casa Alba. Bush va avea subiecte de discutie cu viitorul ginere, pentru ca tatal acestuia este lider al Partidului Republican pentru statul c. Casatoria lui Jenna ii va lua"o greutate"de pe umeri lui Bush.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.